Eurogamer.dk

Nyt spilstudie i København søger folk

Men kun hvis du kan stave til Hapti.co!

Square Enix, der blandt andet ejer danske IO Interactive og danskernes digitale nationalsymbol, lejemorderen Hitman, har nu slået dørene op for det nye spilstudie, vi skrev om mod slutningen af februar.

Og ganske rigtig gættede Jesper totalt rigtigt på adressens beliggenhed på Toldbodgade. Achievement, ka-ching!

Bag det noget underfundige navn Hapti.co - som ifølge selskabets introside stammer fra det græske ord for "at gribe fat om noget" - ligger en strategi om at lave nye, egne spil men også at versionere eksisterende spil i den japansk-ejede spilgigants portefølje, hvilket i princippet kunne betyde både japanske rollespil én masse og vestlige titler fra blandt andre IO, Crystal Dynamics og Beautiful Game Studio. Hvad der end måtte fungere i en browser og blive styret med touchskærm eller mus og keyboard.

Outputformatet lyder umiddelbart på "browserspil af konsolkvalitet". Dette vil Hapti.co opnå via den endnu hemmligholdte service Core Online.

På selskabets nys åbne webside ses i øjeblikket en grafik fra Mini Ninjas, det overnuttede kung-fu eventyr fra IO fra nogle år tilbage. Hapti.co står bag versioneringen af spillet, både til førnævnte Core Online beta), og til Chromes nyligt åbnede webbutik. Nu skal det virkelig ud til masserne, hvilket ikke lige skete første gang.

Prøv lidt af Mini Ninjas via Core Online (beta)

Prøv Mini Ninjas via Chrome webstore (kræver ingen installation)

Folkene bag Hapti.co forklarer også, at arbejdet på skabelsen af disse webspil vil foregå i et samarbejde mellem staben på københavnerkontoret og en gruppering af Hapti.co-folk i Ukraine.

Hos Hapti.co der ligger nede bag Bredgade og tæt på Amalienborg ved havnefronten, søges der lige nu otte personer til at besætte stillingsbetegnelser som chefdesigner, 3D grafiker, level designer, scalability specialist, webprogrammør m.v.

Du kan jo tage et kig forbi selskabets indtil videre noget kortfattede website her.

Herunder følger en kort introfilm fra Hapti.co, som præsenterer Core Online-versionen af Mini Ninjas:

Mini Ninjas - Core Online intro trailer

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...