Eurogamer.dk

Sony-mand ny chef i Microsofts spildivision

Phil Harrison smider ringen i håndklædet.

1

Den smilende forrædder.

Eurogamers søstersite GamesIndustry.biz fortalte i går, at den tidligere Sony-mand Phil Harrison nu ansættes af Microsoft.

I hans nye stilling bliver Phil ansvarlig for det meste af Microsoft Game Studios Europe, og han erstatter hermed Peter Molyneux, som i sidste uge afslørede sin afgang fra Lionhead og Microsoft for at grundlægge et nyt spilstudie, 22 Cans.

Microsoft har siden igår officielt bekræftet Phil Harrisons ankomst i folden. Hans stillingsbetegnelse lystrer fremover den overdådige titel Interactive Entertainment Business Leader. Intet mindre.

Phil Harrison har haft forskellige roller hos Sony Computer Entertainment i årene 1992 til 2008, herunder præsident for Sony Computer Entertainment Worldwide Studios.

Så der er, lidt kynisk set, tale om lidt af en vendekåbe. Men det er god taktik for MS, mens Sony må læne sig op ad deres nylige udnævnelse af en indfødt japaner tilbage i chefstolen i Solens Rige i form af Kaz 'Deathsmile' Hirai.

Det bliver interessant at se om Phil Harrison vælger at gøre tingene anderledes med sin store viden fra bag fjendens linier. Begge står de overfor en sidste boomende storhedstid for de nuværende HD-konsoller, og formentlig allerede nu også planlægningen af lanceringen af efterfølgerne til PS3 og Xbox 360 respektivt.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...