Eurogamer.dk

Diablo III lancerer uden PvP-funktionalitet

Blizzard straffer hellere de få end de fleste.

Når Diablo III udkommer, bliver det i første omgang uden nogen for for PvP-funktionalitet - altså at spillere kan slås mod hinanden.

Den står altså på grinding af mobs i en lang smøre på ubestemt tid efter lanceringen, som tilmed heller ikke er krydset definitivt af i kalenderen endnu.

Dog lover chefdesigner Jay Wilson via det officielle Diablo III website, at PvP-delen af spillet er værd at vente på, og at man hos Blizzard hellere vil vente til den er helt klar, før den implementeres med alle features såsom ranglister, PvP-specifikke achievements og specialdesignede PvP-arenaer.

Læs også vores interview med Jay Wilson i artiklen "Filosofien bag Diablo III".

"At vi holder på PvP-delen skal dog ikke gå ud over det store flertal, så vi har besluttet at forsinke denne del uafhængigt af selve spillets udgivelse, som vi inden længe vil være parate til at afsløre en endelig udgivelsesdato på", fortsætter han.

"Der er stadig masser at komme efter fra dag 1 med solo-kampagnen og med co-op, når spillet udkommer", fastslår Wilson slutteligt.

Diablo III har været undervejs siden 2001.

11 år var åbenbart ikke nok til at planlægge en fælles udgivelse af spillets samlede features. Det er svært ikke at have ultrahøje forventninger efterhånden.

Læs og se mere om Diablo III på vores gigantiske oversigtsside. Den kan næsten ikke være der efter så mange år...

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...