Eurogamer.dk

Nyt SimCity officielt bekræftet med info og trailer

Dine valg lokalt har en effekt globalt.

1

En ny verden venter i 2013.

Et nyt SimCity er i dag blevet officielt bekræftet og afsløret ved Game Developers Conference i San Francisco.

EA og udvikleren Maxis fortæller i et kort presseskriv nærmere om det nye pc-spil, som efter planen skal udkomme i løbet af 2013.

"SimCity er en spilserie, der er ekstremt vigtig for os her hos Maxis, og vi er meget glade for, at den nu vender hjem i en helt ny udgave til en ny generation af spillere," udtaler Lucy Bradshaw fra Maxis.

"Ved hjælp af vores egen GlassBox-spilmotor vil SimCity til PC give spillerne de nødvendige værktøjer til at blive del af den mest sofistikerede simulation af sin slags. Vi er fast besluttede på at sikre, at oplevelsen - uanset platformen - indeholder den underholdningsværdi, stil og spilbarhed, der har været rygraden i serien, lige fra begyndelsen," tilføjer Bradshaw.

Det nye SimCity brøster sig med fuld 3D-grafik, en forbedret spilmotor og muligheden for andet end blot vinkelrette vejsystemer, hvilket skulle kunne afføde nogle lidt mere organisk udseende byer end det var muligt at skabe i de fire tidligere spil i serien.

SimCity skal ifølge Maxis afspejle den verden, vi lever i dag - en verden med ​​begrænsede ressourcer. Det skal være noget, du skal overveje, når du planlægger din by. Dine valg har både en lokal men også global effekt. Maxis' umiddelbare præsentation af spillet synes at understrege et fokus på det miljømæssige aspekt af byplanlægning - konsekvenser af spillerens handlinger.

SimCity forbliver i kernen et singleplayerspil, men Maxis slår i dag også et slag for en ny multiplayermulighed, hvor spillerne skal klare virkelighedstro udfordringer som fx klimaforandringer, den konstante søgen efter vedvarende naturressourcer og naturkatastrofer. Det er løbende op til spillerne selv, om de vil konkurrere eller samarbejde - mere info forventes om multiplayerdelen, eksempelvis om det er muligt at spille sammen på en onlineserver, forbinde sine byer, handle og så videre.

Herunder får du de første levende billeder fra spillet, Maxis ganske enkelt har valgt blot at døbe SimCity - en understregning af, at spilserien som sådan startes forfra med helt nye perspektiver (se filmen i HD her):

SimCity - Reveal trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...