Eurogamer.dk

Gratis boost til level 80 i World of Warcraft

Blizzard varmer op til Mists of Pandaria med gaver til aktive og inaktive spillere.

Blizzard er ved at varme op til udgivelsen af udvidelsen World of Warcraft: Mists of Pandaria senere i år.

Eller sagt på en lidt anden måde: Vil gerne have nogle af deres afhoppere tilbage igen.

Læs vores preview af World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Det er jo ikke alle, der synes godt om en gratis kopi af Diablo III, når man tegner sig for et års abonnement på WOW via 'Annual Pass'.

1

Blizzard går i offensiven.

Derfor lever Scroll of Resurrection-servicen nu igen, og med den kan tidligere spillere af WOW nu - med hjælp fra en ven, der stadig spiller - få syv dages gratis spilletid, en gratis opgradering til Cataclysm-pakken samt muligheden for at skifte server og faction, så man kan spille med sin ven, som til gengæld får en spectral mount at økse rundt på XYZ-akserne med.

Det lyder jo umiddelbart meget godt.

Dog er der et klart minus ved det hele lige p.t.: Det er ikke muligt for danskere at bruge servicen som afsender, kun som modtager. Men det er jo så stadig dig, phew.

Derimod kan beboere fra vores nordiske nabolande Sverige, Norge og Finland fint sende scrolls ud i verden. Og sågar også spillere Letland og Litauen.. Hey?! Der er vist nogen fra Blizzard, som ikke følger med i de bedst sælgende spil i Danmark.

Men altså, hvis du er ude og nede og i øvrigt er frisk på at få en af dine gamle alts op på 80 på et splitsekund, er det bare om at tage kontakt til Göran Griefkill i Sverige eller hvem det nu er, du nu kender fra guildet. Det eneste han skal gøre er at aktivere scroll'en inde fra Social-panelet (bed ham om at trycka 'O'-tasten, snälla) og udfylde den email-adresse, din WOW-konto er hooket op på.

Mere om World of Warcraft: Mists of Pandaria

For at modtage en invitation skal din WOW-konto have været inaktiv pr. 4. marts 2012, og i øvrigt have betalt spilafgift i mindst en måned foregående.

Komplet information om den nye, opgraderede og nu endda også nationalitetsdiskriminerende Scroll of Resurrection kan findes i denne officielle FAQ.

Læs vores preview af World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Her er en film om en af vores truede bjørnearter, som lever i bedste velgående i et fantasiland ikke så langt borte endda:

World of Warcraft: Mists Of Pandaria - Reveal trailer

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...