Eurogamer.dk

Blizzard fyrer 600 medarbejdere

Ændring af infrastrukturen i USA og Europa.

Blizzard har i denne uge sendt fyresedler til 600 medarbejdere.

200 personer forbundet med Blizzards EU Customer Service i Cork, Irland, er således blevet afskediget som et led i selskabets restrukturering for at imødekomme en skiftende markdssituation, ifølge et presseskriv fra Blizzard. De resterende to tredjedele er ansatte på tværs af Atlanten.

Blizzards CEO Mike Morhaime forsikrer, at ingen folk er blevet taget fra udviklingspositioner på World of Warcraft, der lige nu er selskabets største pengeko frem til udgivelsen af Diablo III og StarCraft: Heart Of The Swarm, de næste to spil på horisonten.

Blizzard understreger at arbejdet deres kommende titler fortsætter uberørt af ugens afskedigelser.

En definitiv udgivelsesdato på Diablo III loves i samme ombæring, ligesom den amerikansk baserede udvikler arbejder sig agressivt frem mod beta-stadiet for WOW: Mists of Pandaria såvel som DOTA 2 og Heart of The Swarm.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...