Eurogamer.dk

Tribes: Ascend åben beta datosat

Hi-Rez inviterer folket til test af reinkarneret futuristisk frag fest.

Jetpack-shooteren Tribes: Ascend går i åben beta på fredag kl 18.00 dansk tid.

Vi skrev for nylig et preview af den lukkede beta - et ret skuffende bekendtskab. Men med dagens nyhed om den forestående åbne betatest fortæller Hi-Rez Studios samtidig, at de har store ændringer og tilføjelser klar til fredag.

Essensen af disse er:

Adgang til spilklienten og den åbne beta-test af Tribes: Ascend er mulig fra kl 18.00 fredag denne uge ved at besøge det officielle site, hvorfra klienten downloades og et brugernavn skal registreres, før du kan jetpacke derudaf.

Tribes Ascend - Trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...