Eurogamer.dk

Seniortrold storsælger på iPhone og iPad

Den gamle skærmtrold Hugo sælger 20.000 kopier om dagen.

"Hvor skal vi hen du?"

Åbenbart op ad salgslisterne for iPhone og iPad-applikationer. For trods fraværet af prime-time tv-optrædender og face-time med diverse kronprinsekærester, så formår den aldrende tv-trold Hugo, stadig at sælge rigtig, rigtig mange spil.

Til DR Nyheder fortæller Henrik Kølle, direktøren for Krea Medie, at det nyeste Hugo-spil til iOS, Hugo Retro Mania, har formået at sælge 170.000 kopier i Danmark siden lanceringen for syv uger siden. Siden da er spillet også blevet lanceret i lande som Tyskland, Østrig, Norge, Thailand, Chile, Tyrkiet og Polen og sælger nu omkring 20.000 eksemplarer om dagen.

"Vi har oplevet, at den brandværdi, der var i Hugo i 90'erne både i Danmark og i udlandet, den har holdt ved.", udtaler Henrik Kølle, og det må man give ham ret i.

Her på Eurogamer finder vi det på samme tid fascinerende og skræmmende, at det kan lade sig gøre at flytte så store antal, med noget det kun er et nødtørftigt faceliftet spilkoncept fra 20 år tilbage. Men nostalgiens fangarme er stærke. Omkring 20.000 spil om dagen stærke.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...