Eurogamer.dk

Kojima: VGA kan blive vigtigere end E3

Årets game award show bød på tre store overraskelser.

Hideo Kojima, far til Metal Gear-serien, har via Twitter kommenteret på tendensen ved det årlige Spike Video Game Awards show, som blev sendt i den forgangne weekend.

Her blev tre store spil og overraskelser offentliggjort: Command & Conquer Generals 2 fra BioWare, The Last Of Us fra Naughty Dog, samt Metal Gear Rising: Revengeance, som - foruden en ændring af titlen - overgår fra en intern produktion under Kojima til adrenalinsmedene hos Platinum Games. Produktionsskiftet har skabt fornyet fokus på spillet, både af den positive og negative slags.

Kojimas tweet lød: "Næste år kan tendensen meget vel blive at offentliggøre sit nye spil ved VGA i stedet for ved E3."

Og det er måske ikke så skør en idé endda, selvom man måske bør være noget skeptisk over et show ejet af MTV. Spilbranchen har i forvejen en tendens til at udgive størstedelen af årets spil i årets sidste kvartal, hvorefter spilstudierne oftest har en plan for næste produktion. At offentliggøre næste projekt tidligere, for derved at skabe fokus og opbakning så tidligt som muligt, virker umiddelbart logist, fremfor at skulle gå og trippe i et halvt års tid mere før E3.

Se vores ting fra E3 2011 her - vi beklager på forhånd, at oversigtssiden ligner crap, men vi havde ikke lanceret det nye Eurogamer dengang.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...