Eurogamer.dk

Introduktion

Vi udnævner årets bedste spil i hver genre.

INTRODUKTION

Velkommen til Eurogamer Danmarks bud på årets spil 2011 i diverse genrer på tværs af platformene!

Eller, det vil sige på tværs af primært pc, PS3, Xbox 360 og Wii - de øvrige formater har ganske enkelt ikke gjort noget nævneværdigt væsen af sig her på sitet i årets løb. Vores fejl... nej, vores valg, nok nærmere. Men sådan blev det altså.

Som navnet på denne relativt enorme oversigtsartikel på små 20 sider så præcist forklarer, er vinderne i de mange kategorier fundet blandt spil udgivet i 2011 - og ligeledes blandt alle de spil, vi har anmeldt her hos Eurogamer.dk i årets løb.

Men okay, hvad betyder det, når et spil figurerer på en af siderne i denne artikel? Det betyder, at spillet er godt nok for os til at vi vil anbefale det til enhver. Så selvom vi har anmeldt et hav af andre gode spil i år, er idéen med Årets Spil at redaktionen i flok har plukket tre vindere per kategori for at hylde årets mest vovende og solide produktioner, der ikke fortjener andet end at blive spillet til bunds - for de kan holde til det.

Så kom med og se, hvad du efter vores mening burde toppe din spilsamling af med, for at "få det hele med" blandt de største topspil udgivet i 2011. Smartbomb!

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...