Eurogamer.dk

World of Warcraft i tilbagegang

1,7 mio. færre end sidst.

Blizzards konstante fremgang for World of Warcraft er ved at sakke i bakgear. Siden oktober 2010, hvor spillet var på sit hidtil højeste antal månedlige abonnenter, har 1,7 millioner mennesker sagt farvel til tjenesten. Det aktuelle tal fra Blizzard lyder på 10,3 millioner medlemmer, målt den 30. september 2011.

Meldingen kommer fra Blizzards Mike Morhaime, der ligeledes afslører betydelige forskel i geografien for de tabte medlemmer. Det er hovedsageligt i Kina og det øvrige Asien, at spillerne siger farvel.

Over hele verden tilskrives Cataclysm dog at være en væsentligt årsag. Ifølge Morhaime blev markedet hurtigt mættet af denne udvidelsespakke, og det sædvanlige boost af nye medlemmer, som udvidelsespakker giver for World of Warcraft, blev ikke nær så stærkt med Cataclysm.

Blizzard forventer dog snarlig fremdrift når World of Warcraft går i luften i Brasilien den 6. december. Mists of Pandaria forventes ligeledes at udvide antallet af medlemmer i både Østen og Vesten.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...