Eurogamer.dk

God of War Collection II HD

Den evige spartaner.

Kratos er vred. Det har han været i to PS2 titler, en PS3 titel, to PSP titler, et mobilspil - samt en gæsteoptræden i det seneste Mortal Kombat. Det er megen vrede, men den kære Kratos har trods alt også et horn i siden på hele Olympen.

De to PS2 eventyr med den umanerlig vrede spartaner udkom forrige år i en samlet HD udgave, og samme tur i High Definition transmogrif-maskinen får nu Chains of Olympos og Ghost og Sparta, der hærgede den hedengangne PSP i 2008 og 2010. Olympos er klart det mest simple God of War eventyr af de to og gør sig knapt så godt i HD som Ghost of Sparta. Det er bestemt underholdende på et helt basalt plan, men PSP rødderne er tydelige fra første smadrede kyklop til sidste lemlæstede gorgon.

Ghost of Sparta er mere overvældende både i sin visuelle formåen og sit actionmættede gameplay, der på alle fronter er Kratos værdigt. Selv plottet byder på overraskende drejninger og afslører mere personlige sider af spartanerens fortid.

3

Kratos er edder tosset! Hans klinger flammer, fordi han er så vred! Ufff, han er gal!!

Et kærkomment afbræk fra de mere enøjede hævnfortællinger, som hovedparten af God of War spillene svælger i - ikke mindst det stort opsatte God of War 3, der til trods for al sin majestætiske pomp og pragt ikke formåede at vise os andet end endnu mere voldelige eksplicite sider af Kratos.

Den nye HD boks med Kratos PSP eventyr er ikke lige så essentiel som den første HD opsamling, der trods alt bød på de to spil fra PS2 æraen, der satte hele God of War tsunamien i gang. Med Chains of Olympos og Ghost of Sparta i HD er der mere tale om en fanservice, og det kan skam også gå an, når vi taler Kratos evige hærgen i den græske mytologi. For hvem elsker ikke en god mytologisk actionbasker med en vred spartaner frådende og evigt tæskende midt i orkanens øje.

7 / 10

God of War Collection II HD Martin Lennon Den evige spartaner. 2011-10-17T12:32:00+02:00 7 10

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...