Eurogamer.dk

Hitman Absolution får hardcore mode

Er du den ultimative dødssniger?

De mere hardcore fans af Hitman-serien har siden offentliggørelsen af de første levende billeder fra det femte spil i serien, Hitman: Absolution, udvist en mere eller mindre velfunderet nørd-skepsis om spillet går hen og bliver en overfladisk, actionfokuseret mainstream-leflen for masserne.

Men IO Interactive forsikrer os nu om, at spillet vil kunne spilles på "hardcore mode", selvom dette ikke er sværhedsgradens helt officielle navn.

Hakan Abrak, der er chefproducer på lejemorderopfølgeren, dementerer hermed, at præsentationen i biblioteket - med dens vifte af temmelig åbenlyse politimord til højre og venstre - som pressen indtil videre er blevet præsenteret for, blot udgør én måde at spille spillet på.

Hvad det i øvrigt handlede om, kan du læse mere om i vores preview af Hitman Absolution, baseret på selvsamme demonstration.

Abrak fortsætter med at dæmpe gemytterne blandt den hårde kerne af klaverstrengs-klimpere:

"Der er mange sværhedsgrader og måder, at spille det på."

1

Nå, vi ses!

"Vores hardcore fans kan bare tage det helt roligt, for den velkendte stealth-fokuserede spillestil, hvor kun det udspecificerede mål tages ud, mens resten af omgivelserne ikke lider overlast, er fuldt ud muligt at udøve i Absolution", udtaler Hakan overfor Eurogamer.

Hitman: Absolution udkommer i 2012 til pc, PS3 og Xbox 360. Spillet vil ved udgivelsen være IOs første Hitman-spil i seks år - og første chance i to år, for at rette op på deres ry efter det semi-floppende visuelle eksperiment Kane & Lynch 2: Dog Days.

Tror du, IO stadig "har det i sig"?

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...