Eurogamer.dk

EA: BF vil med tiden slå CoD

Battlefield skal være shooternes FIFA.

EA er overbevist om, at Battlefield serien med tiden vil sælge mere end Call of Duty

Det vil tage "et par iterationer", men det vil ske, udtaler EA's europæiske direktør Jens Uwe Intat til Eurogamer. "I ethvert år, ville jeg gerne se det ske, ja", siger han. "Det er muligt. Hvis vi som firma sætter hele vores styrke bag at vinde markedsandele et sted, så kan vi gøre det."

Battlefield 3 kommer i år til at gå direkte op imod Call of Duty: Modern Warfare 3 i slutningen af året, hvor de kommer til at konkurrere i det afgørende julesalg. Men alt imens analytikere forventer at Battlefild 3 kommer til at blive en kæmpe succes (analytikere har udsendt salgsprognonser på op til 11 millioner), så forventer alle stadig, at Modern Warfare 3 kommer til at sælge mere. Modern Warfare 3 forventes således at slå rekorden sat af sidste års Call of Duty: Black Ops, der solgte 20 millioner eksemplarer.

Mere om Battlefield 3

Uwe Intat mener at EA tidligere har demonstreret hvordan man overhaler en markedsleder, og peger på den dominans som FIFA i dag nyder over PES

"Vi har vist det inden for fodboldfeltet med FIFA. Var var bagud. Vi omskrev enginen. Vi kom tilbage med et overlegent spil. Det tog os et par år, men nu er vi de klare markedledende i det felt, og vi har lyst til at gøre det igen"

"Det tager et par iterationer, men det er klart muligt"

Hvad angår det indeværende år, så håber EA på at kunne reducere Activisions markedsandel af FPS-spillene med en betydelig mængde.

"Det er naturligvis vores topprioritet", siger Uwe Intat. "Battlefied er i år en kritisk prioritet for det vi gør. Vi er også meget ambitiøse, og vi har tydeligvis en klar konkurrent derude, som op til nu har domineret dette område"

"Det vi har begivet os ud i er, at tage markedsandele fra Activision på den helt store skala. Den måde vi gør det på, er ved over en bred front, at fokusere på spillet og på forbrugerens oplevelse. Det er ikke sådan at vi bare vil have en kamp på marketing. Vi vil også have det bedre spil"

"Vi hard et her vidunderlige team i Sverige som har arbejdet på en ny engine, Frostbite 2, og det vi har nu er det bedre spil. Vi er meget stolte af DICE."

"Rom blev ikke bygget på en dag. Vi kommer ikke til at overtage det område af en omgang. Men, hvis man f.eks. siger at Activision sidste år havde 90 procent af shooter-markedet, så er det et klart mål for os, at få dem ned på 70, måske 60 procent i år. Det er hvad vi sigter efter"

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...