Eurogamer.dk

Køb Minecraft og få en gratis kopi

Notch skal giftes og spreder kærlighed.

I denne weekend kan du købe pc-versionen af Minecraft og få en ekstra kopi "til en du elsker" - eller måske bare en kammerat. Som du virkelig godt kan lide. Eller sælg ham din kopi for halv pris og behold det gratis spil?

Anledningen til de mange muligheder for amoralske/amorinske hovedbrud er, at denne helt særlige weekend markerer spillets skaber - nu multimangemillionær - Markus "Notch" Perssons bryllup, en svimlende og livsbekræftende begivenhed i sig selv, som han gerne vil give lidt tilbage af til folket bag skærmen - endda på trods af at være blevet sagssøgt af Bethesda. Stor mand.

Køb spillet her

Hvis du er helt tabt bag en vogn, og ikke har den fjerneste idé om, hvordan indiespillet Minecraft relativt set har indbragt Notch flere penge end GTA, COD eller WOW nogensinde har smidt efter chefdesignerne af nogle af disse tre trippel-A krabater, burde du se nærmere på Marks artikel om fænomenet.

1

Tillykke, Persson!

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...