Eurogamer.dk

Dragon age II slettet fra Steam

Er Valve officielt i krig med EA?

"Det skal de få betalt!"

Nogenlunde sådan må det have lydt i hovedet på Valves ansvarlige for, hvilke spil der er til rådighed på dennes digitale download-platform Steam, der er den klart største til pc.

Der er nemlig sket det, at endnu et spil i EAs portefølje uden videre er blevet slettet fra distributionsplatformen, som det skete med Crysis 2 for ikke så længe siden.

Det drejer sig denne gang om rollespillet Dragon Age II fra BioWare, som muligvis har brudt kontrakten med Valve ved at gøre det muligt at købe DLC inde fra spillet - i den forbindelse er ekstrapakken Legacy netop udkommet, hvilket kan have gjort udslaget.

EA har i forbindelse med blacklistingen af Crysis 2 tidligere udtalt, at de søger at løse konflikten med Valve. Valve derimod har hverken svaret konkret på sagen om Crysis 2, ej heller i dag med henblik på fjernelsen af DAII.

Både Crysis 2 og Dragon Age II findes dog til salg via EAs nyligt åbnede digitale distributionsplatform Origin, som i øvrigt bliver eneste digitale platform for en af årets store udgivelser, Star Wars: The Old Republic.

Der går i disse dage rygter om, at Battlefield 3 ikke kommer til salg via Steam, hvormed Valve går glip af to af årets allerstørste pc-titler.

Dragon Age II: Legacy - Trailer

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...