Eurogamer.dk

Virtua Tennis 4

Skruebolden uden ende.

Hvis jeg skulle beskrive Virtua Tennis 4 med bare ét ord, ville være "gennemført". SEGA har samlet gameplay og godt design i ét spil på en måde, der kan få en til at spille det og pludseligt kigge på uret og se, at klokken er blevet halv to om natten. Det er dog ikke et perfekt spil, og nogle få valg i spildesignet gør, at det heller ikke er et must-buy spil.

Grafikken fra første menu ned til den mindste detalje i en kamp er flot. Grafisk set er VT4 et imponerende spil, og hvis SEGA synes at have sparet lidt på variationen af tilskuernes animationer, er det nemt at tilgive dem – for på det punkt er lydsiden nemlig meget vigtigere.

Hvis det lykkes din modstander at sende en bold, der kræver en maveplasker på jorden for at nå den, kan hele publikum høres gispe og derefter holde vejret. Hvis det samtidig lykkes en spiller at lave et Super Shot, og herigennem vise det hele i slowmotion, virker det endnu bedre.

1

Dramatiske redninger får publikum op af stolene.

Musikken og andre lyde i spillet virker godt, men på en ydmyg måde. Det er ikke før finalerne i spillets turneringer, at musikken rigtig ændrer sig - men når den så gør det, lægger man mærke til det.

SEGA har med Virtua Tennis 4 skabt et solidt grundlag for varieret spil. Det kan tage sin tid at finde sin egen stil, men når man først har fundet den, begynder man for alvor at stige i anerkendelse (repræsenteret igennem stjerner, man tjener ved at vinde kampe og deltage i velgørenheds-events, man støder på under sin rejse imod de store turneringer).

Det eneste andet, der er at sige om Virtua Tennis 4 og måden, du vælger at styre spillet på, kommer jeg til senere.

Virtua Tennis 4 inkluderer en onlinedel, der kan gavne ens singleplayer-oplevelse. Det sker ligesom i Dead Rising 2 ved, at man i singleplayer kan beholde penge optjent online. Det er et fint touch, men det er ikke nødvendigt at spille online, for at klare sig godt i singleplayer-kampagnen.

Virtua Tennis 4 - Gameplay

Virtua Tennis 4 kan kritiseres på ganske få punkter. De eneste rigtige irritationsmomenter, jeg er stødt på, er nogle halvlange loadtider. Oven i at tiderne mellem kampe og i menusystemet er længere, end man kunne ønske, skal man ofte trykke på en knap, når spillet er færdigt med at loade. Det er måske et lille klagepunkt, men det bliver faktisk enormt irriterende i længden.

2

Super Shots opnås ved at bruge sin spillestil rigtigt - og ved at være god til at sætte trumf på sit spil.

Virtua Tennis 4 gør det muligt at spille med sin Kinect (eller Move, hvis man spiller på PS3), og det er en fjer i hatten på SEGA, at de tænker på at inkludere Kinect i deres spil. Det kræver dog, at man er interesseret i Kinect overhovedet. Jeg ejer i forvejen en Wii og mener, at Xbox 360'ens controller giver nøjagtig den præcision, der er nødvendig for at være god til et spil og til at vinde det.

Da jeg begyndte at spille Virtua Tennis 4, var jeg skeptisk indstillet – jeg ejer allerede Wii Sports og er egentlig ikke interesseret i tennis i virkeligheden. Jeg blev dog positivt overrasket, da Virtua Tennis 4 faktisk er et ganske fængende og underholdende spil. Jeg vil helt sikkert anbefale det til tennis-entusiaster og til alle, der nyder Tennis i deres Wii Sports eller til dem, der savnede et tennisspil i Kinect Sports.

7 / 10

Virtua Tennis 4 Mikkel Zangenberg Skruebolden uden ende. 2011-05-17T14:26:00+02:00 7 10

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...