Eurogamer.dk

Alice 1 inkluderet i Madness Returns

Ekstranummer i Eventyrland.

Når Alice-fans til sommer tager hul på den længe ventede fortsættelse, Alice: Madness Returns, bliver der også plads til et gensyn med 2001-originalen.

American McGee, den amerikanske spildesiger og skaber af den twistede fortolkning af Alice fra Eventyrland, bekræfter nemlig, at det første spil vil være tilgængeligt via en download-kode, som følger med alle nye kopier. Derved vil man kunne downloade originalen direkte til sin PS3, Xbox 360 eller PC.

EA, der ejer rettighederne til den dystre spilfortolkning af Lewis Carrols tidløse klassiker, har hidtil været tavse om originalens skæbne, der endnu ikke har fundet vej til diverse digitale distributionsplatforme, men nu lader det altså til, at vi har forklaringen på hvorfor.

Det er uvist, om det første Alice-spil også vil blive sat til salg via Xbox Live Arcade, PlayStation Network og deslige, eller om den opdaterede version kun vil være tilgængelig ved køb af Madness Returns.

American McGee bekræfter desuden, at Madness Returns debuterer d. 16. juni. Fra og med samme dato vil der være adskillige DLC-pakker tilgængelige, alle med nye kostumer og våben til den købelystne Alice-fan.

Læs i øvrigt vores interview med American McGee om Alice: Madness Returns, som vi publicerede i sidste uge.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...