Eurogamer.dk

Nye rygter om GTA V

Spøjse domæner, fejl i CV.

De fleste tipper hårdt på, at Rockstar Games ikke var færdige med Grand Theft Auto efter udgivelsen af GTA IV, som siden udgivelsen er blevet udbygget med DLC-indholdet Lost & Damned samt The Ballad of Gay Tony.

Rockstar nægter dog konsekvent at tale om spillet, idéen om et femte spil og om det har noget på sig.

Senest har Rockstar været travle med Red Dead Redemption (som både vandt Læsernes Topspil 2010 samt en kategori i redaktionens bud på Årets Spil 2010), men rygter omkring en afdækning og i det hele taget offentliggørelse af GTA V tager i disse uger til, først med rygter fra starten af ugen, hvor et CV på en Hollywood-stuntmand bar ordlyden "GTA V" - angiveligt en stavefejl, idet der blot skulle stå "GTA IV".

Men nu er det imidlertid kommet frem, at Take Two, der udgiver Rockstars spil, for nylig har registreret domænenavne, der meget vel kunne have med GTA V at gøre på samme måde som en række falske websteder med en eksistens inde i GTA IV havde det.

Således er webadresser med navne som CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net, HammersteinFaust.com og LifeInvader.com indtil videre registreret - navne med klare undertoner af liv/død, succes/nedtur, penge/drømme og mange af de andre temaer, Rockstar med stort humør har kredset om op gennem Grand Theft Auto-serien.

Flere kloge hoveder tipper lige nu på, at Rockstar vil afsløre GTA V ved en af årets store spilmesser, muligvis E3, og at spillet meget vel kunne stå til udgivelse i 2012.

2011 byder for Take-Twos vedkommende på store titler som Max Payne 3, Duke Nukem Forever, L.A. Noire og Bioshock Infinite, mens 2012 indtil videre endnu er et stort set blankt ark papir.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...