Eurogamer.dk

World of Warcraft: Cataclysm

Stadig din tid værd i guld?

I November sidste år passerede vi 6-års dagen for World of Warcrafts udgivelse. Jeg valgte dengang, kort efter udgivelsen, at bytte min EverQuest II konto for en vens World of Warcraft-konto. Det viste sig at være en god handel.

På de 6 år har World of Warcraft efterhånden fået sneget sig ind på hylderne hos samtlige typer gamere og endda også folk, der normalt er udenfor segmentet. Personligt er jeg én af de dér "on and off"-spillere, der nok ofte kendetegner folk, der spillede dag og nat i årevis før Burning Crusade udviddelsen kom og så lidt mistede pusten derefter. Men WoW er dygtig til at friste, og min konto får sjældent lov til at være lukket særligt længe ad gangen. I denne artikel vil jeg forsøge at dykke lidt ned i World of Warcraft: Cataclysm, den nyeste expansion, og se, om den kan få dig til at genaktivere den WoW-konto, du uden tvivl har.

Hver gang Blizzard har disket op med en ny udvidelse til WoW, har den været utroligt imponerende. Der blev i Burning Crusade bl.a. tilføjet et helt nyt kontinent og 10 ekstra levels samt en myriade af nyt content. I Wrath of the Lich King begyndte vi for alvor at se, hvad Blizzard kunne opnå rent grafisk uden at gøre spillet mærkbart tungere. Questing fik også en voldsom opgradering her. Det quest-hub-system, vi blev introduceret til i Burning Crusade, var blevet raffineret voldsomt, og questing var ligefrem sjovt nu. Alle de erfaringer, Blizzard har gjort sig over årene, er blevet kombineret til hvad, der nok er den største ændring af WoWs indhold og gameplay nogensinde.

World of Warcraft Cataclysm - Trailer

Det er faktisk ikke nødvendigt at købe Cataclysm for at få glæde af nogle af de nye ting. Mange af ændringerne er blevet introduceret til alle spillere gennem 4.0-patchen, der udkom noget tid før Cataclysm selv gjorde. Det drejer sig primært om de ændringer, der er lavet i hele den "gamle verden". I tilfælde af at du ikke lige havde hørt det, så er Deathwing vågnet fra sin søvn. Det er et stort problem, siden han er en kæmpestor, meget sur drage. Han har fløjet rundt og ødelagt en masse.

Rent praktisk betyder dette, at vi har fået opdateret mange af de helt gamle zoner. Både det grafiske, men også gameplayet har fået et løft. Det skal dog lige siges, at de ikke har opdateret samtlige af de utroligt mange quests, man finder rundt omkring i Azeroth, men mange af de kedelige "kunne jeg ikke få dig til at løbe til den anden ende af verden med det her brev, uden at det egentlig tjener noget større formål"-quests er blevet gjort lidt mere spændende. Så hvis du var blevet godt træt af at queste, kan det være, at nu er et godt tidspunkt at prøve igen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...