Eurogamer.dk

The Elder Scrolls V på vej

Bethesda følger op på Oblivion.

Bethesda Softworks er i gang med at lave næste spil i Elder Scrolls-serien. Det er erfarer Eurogamer Danmark i dag.

På en rejse med fly i dag sad en af vore redaktionelle medarbejdere ved et utroligt tilfælde bag en person involveret i spilprojektet.

Han ikke blot bekræftede rollespillets igangværende produktion, men udtalte sig også kortfattet om indholdet - at der indgår fantasi-æggende ord som Dragon Lord, noget med Blades, samt at stemmeskuespillet til figurerne i spillet står på i disse uger.

Samme kilde bekræftede, med officielle spildokumenter i hånden, at dette bliver en direkte fortsættelse til The Elder Scrolls: Oblivion, som er det seneste spil i den nu 16 år gamle Elder Scrolls-saga, og i sig selv et af de seneste års bedre rollespil til PC-og konsol.

Vi viderebringer hermed blot, hvad vi har set og hørt, og respekterer selvfølgelig, at der er en NDA-aftale for alle involverede, hvorfor vi har valgt ikke at belyse nærmere detaljer omkring hverken flyveturens geografiske detaljer, vedkommende skribent eller identiten på kilden til disse sparsomme første fakta om spillet.

Men efterfølgeren til Oblivion kommer, kan vi uden tøven bekræfte. Det er egentlig også ved at være lang tid siden vi skrev 2006, er det ikke?

Hvis formaterne, Oblivion udkom på, i øvrigt holder stik, vil der være tale om end udgivelse på minimum pc, PS3 og Xbox 360.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...